Workshop cross-overs op Food Inspiration Day

Actielijn Cross-overs actief in Nederland!

In de afgelopen maanden is de actielijn cross-overs gevraagd voor diverse kennisevents. Er zijn workshops gehouden voor cross-over programma van het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, voor het internationale Worldskills, de netwerkdag groen onderwijs de food inspiration day. Op deze dagen mocht cross-over de deelnemers meenemen in de wereld van innovatie, transitie, complexe samenwerkingen en het leren werken in een transdisciplinaire context. Van elk kennisevent is een kort filmpje beschikbaar.

Cross-over workshop “Food inspiration day” in de Moestuin, Utrecht

Op woensdag 10 oktober heeft de Food Inspiration Day in de Moestuin in Utrecht plaatsgevonden.  Deze dag stond in het teken om de docenten te inspireren door middel van innovaties en trends. Er stonden deze dag verschillende workshops gepland, waar cross-overs er eentje van was.

Tijdens de workshop van cross-over werken is de ‘route tot cross-over werken’ op een interactieve wijze doorlopen. Tijdens de afronding is er met elkaar benadrukt dat cross-over werken een must voor de toekomst is, wil onderwijs aansluiten bij de innovaties en opleiden voor de toekomst en de nieuwe beroepen.

Klik hier om de film te bekijken en klik hier om de presentatie in PowerPoint versie te bekijken.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.