Netwerkdag groen onderwijs

Actielijn Cross-overs actief in Nederland!

In de afgelopen maanden is de actielijn cross-overs gevraagd voor diverse kennisevents. Er zijn workshops gehouden voor cross-over programma van het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, voor het internationale Worldskills, de netwerkdag groen onderwijs de food inspiration day. Op deze dagen mocht cross-over de deelnemers meenemen in de wereld van innovatie, transitie, complexe samenwerkingen en het leren werken in een transdisciplinaire context. Van elk kennisevent is een kort filmpje beschikbaar.

Cross-over workshop “Netwerkdag groen onderwijs” op World Horti Centre

Op donderdag 24 mei vond er weer een netwerkdag groen onderwijs en bedrijfsleven plaats. Dit keer bij het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector: het World Horti Centre in Naaldwijk.

Het net geopende World Horti Centre is een prachtig voorbeeld van een platform waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren.

Naast workshops op vooruitstrevende thema’s, zoals cross-overs, stond er ook een rondleiding op het programma. De dag werd afgesloten met een prikkelende lezing over de toekomst van het groene (v)mbo en mkb.

Klik hier om de film te bekijken en klik hier om de presentatie in PowerPoint versie te bekijken.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.