Contact

GroenPact

Binnen GroenPact bundelen bedrijfsleven, onderwijs en overheid hun krachten om het groene kennis- en innovatiesysteem in Nederland te versterken. Ze werken samen aan het realiseren van de gedeelde ambitie, om zo ​​internationale leider te blijven bij het oplossen van belangrijke mondiale en regionale problemen op het gebied van voeding, duurzaamheid en kwaliteit van leven. 

Pilots langs 6 actielijnen

In het groene onderwijs draait alles om inspiratie en innovatie. Met concrete GroenPact-pilots zijn mensen met de juiste groene kennis en vaardigheden met elkaar verbonden. Dit is essentieel voor de kracht, innovatie en ontwikkeling van de groene sector. De 6 actielijnen zijn: Innovatie, Arbeidsmarkt, Internationaal, Cross-overs, Leven Lang Leren en Imago.

Cross-over werken is dus een van de actielijnen van GroenPact, getrokken door twee bestuurlijke trekkers. Vanuit het bedrijfsleven is dit Niels Louwaars, directeur plantum en vanuit onderwijs is dit Gerard van Oosten, directeur InHolland. Cross-over werkt binnen de pilots tripartiet samen met onder andere onderwijsinstellingen vanuit de hele onderwijskolom (van vmbo tot WO).

 Ondersteuners van de actielijn cross-overs zijn Gonneke Leereveld, Muis Schreuder en Amber Vermeer.

Contact GroenPact

Voor vragen of meer informatie over GroenPact: Klaas Boer, programmamanager GroenPact E: k.boer@wellant.nl
M: 06 52 05 52 82
www.groenpact.nl

Contact Cross-Overs

Voor vragen of meer informatie over Cross-overs:
E: info@cross-overs.nl
M: 06 41 74 59 73