Cross-over workshop op internationale “World Skills” in Amsterdam

Actielijn Cross-overs actief in Nederland!

In de afgelopen maanden is de actielijn cross-overs gevraagd voor diverse kennisevents. Er zijn workshops gehouden voor cross-over programma van het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, voor het internationale Worldskills, de netwerkdag groen onderwijs de food inspiration day. Op deze dagen mocht cross-over de deelnemers meenemen in de wereld van innovatie, transitie, complexe samenwerkingen en het leren werken in een transdisciplinaire context. Van elk kennisevent is een kort filmpje beschikbaar.

Cross-over workshop op internationale “World Skills” in Amsterdam

WorldSkills Netherlands mocht de WorldSkills General Assembly (GA) organiseren van 15 tot en met 19 oktober 2018 in Amsterdam. Hier gaf de actielijn cross-overs een workshop.

WorldSkills is een organisatie met 76 aangesloten landen die al sinds 1950 het beroepsonderwijs en vakmanschap wereldwijd promoot via vakwedstrijden in zo’n 50 beroepsrichtingen. Daarnaast zijn er jaarlijkse bestuursvergaderingen. Meer dan 550 deelnemers uit 76 landen waren aanwezig op de conferentie. De tool “stappenplan naar samenwerking” is gebruikt tijdens de workshop op het internationale World Skills. In deze tool werk je toe naar een effectieve samenwerking binnen de regio (in een tripartiete, cross-over context. Ben je benieuwd hoe deze tool eruit ziet en hoe dit in zijn werk gaat? Klik dan hier om het stappenplan te downloaden.

Klik hier om de film te bekijken en klik hier om de presentatie in PowerPoint versie te bekijken.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.