Meedenken over verstedelijkingsvraagstuk in cross-over setting

Mooie uitdaging voor Wellant watermanagement studenten. Zij mochten samen met 40 andere studenten in een cross-over setting brainstormen over de gevolgen en oplossingen van en voor Verstedelijking.

Jongeren uit Zuid-Holland droegen tijdens een workshop op 20 september allerlei ideeën en oplossingen aan voor het vraagstuk Verstedelijking. De drie (student)vertegenwoordigers van de regio’s Alblasserwaard en Drechtsteden werden, met nog 7 andere studenten, uitgenodigd om op 4 oktober bij de conferentie Verstelijking een bijdrage te leveren. Hier waren meer dan 300 bestuurders uit de provincie Zuid-Holland aanwezig. De studenten hebben hier hun netwerk kunnen uitbreiden.

Klik hier voor de gemaakte film.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.